آدرس دهي مركز در مقالات

Women's Health Research Center, Department of Obstetrics and Gynecology, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

صورتجلسه داخلی-جلسه 1

صورتجلسه داخلی-جلسه1
تاریخ 12/06/87
"بسمه تعالی"

اعضای حاضر در جلسه: خانم دکتر خادم- خانم دکتر لطفعلی زاده- خانم دکتر توسلی- خانم دکتر تارا- خانم دکتر جهانیان

1- مقرر شد نامه کتبی در مورد تعیین مسیر ارسالی طرح های تحقیقاتی به اساتید محترم مرکز ارسال گردد و توضیح داده شود که حتماً روی صفحه اول پروپوزال طرح تحقیقاتی در قسمتی که نوشته شده: نحوه ارائه طرح را مشخص نمایید، مسیر " از مرکز تحقیقات " را علامت گذاری نمایند. در مورد محل اجرای طرح مهم نیست که نام مرکز تحقیقات نوشته شود. بلکه مهم مسیر ارسالی طرح می باشد. برخی از اساتید اشتباهاً به جای تعیین مسیر طرح، محل اجرای طرح را مرکز تحقیقات سلامت زنان مشخص می کنند و طرح به " دانشکده" ارسال می گردد.

2- مقرر گردید طی نامه کتبی آمادگی مرکز را جهت همکاری در نوشتن طرح های تحقیقاتی و همچنین ویراستاری مقالات انگلیسی اساتید، به اساتید گروه اعلام نماییم.

3- اولویت های پژوهشی توسط خانم حسن زاده تعیین گردد و همچنین پیش نویس شرح وظایف اساتید توسط ایشان تعیین گردد.

4- در ارتباط با برگزاری کارگاه مرگ و میر با خانم دکتر لطفعلی زاده هماهنگ گردد.

5- جهت برگزاری حداقل یک کارگاه علمی در سال 87 و همچنین برای سال88 با خانم دکتر ثقفی هماهنگ شود.

6- CV اساتید تکمیل گردد و در سایت گذاشته شود و همچنین طی نامه کتبی لاین های تحقیقاتی اساتید مشخص گردد و در سایت گذاشته شود.

7- خانم دکتر قمیان به عنوان قائم مقام مرکز تعیین گردیدند. نسبت به ابلاغ حکم ایشان اقدام گردد.

8- مقرر گردید جلسه های مرکز ماهانه و پنج شنبه های آخر هر ماه بر گزار گردد.

9- آرم مرکز نهایی شد.